Kulinarne inspiracje Szefa Kuchni
Inspiracje Szefa Kuchni
Przystawka:
*Crostini con finferli e camembert 2 szt. 29 zł
Bruschietta z camembertem, świeżymi kurkami i tymiankiem
——————————————————————————————————————-
Zupa:
*Crema di finferli freschi con verdure 250 ml 29zł
Krem ze świeżych kurek serwowany z grzanką
Dania:
* Controfiletto di pesce al burro 450g 69zł
FILET Z RYBY ZĘBACZ pieczony pod kruszonką z parmezanu z dodatkiem świeżych kurek i szpinaku baby podany na sosie maślanym z opiekanymi ziemniakami
*Pizza bianca con finferli 30cm 47 zł
PIZZA na białym sosie z kozim serem, świeżymi kurkami, czerwoną cebulą i tymiankiem
*MIX RYB I OWOCOW MORZA w lekko pikantnym sosie pomidorowym serwowany z focaccią
(krewetki 8/12 1 szt, krewetki 16/20 2 szt, małże w skorupie 10 szt, małże nowozelandzkie 2 szt, kalmar, dorsz)
500 gr 169zł
————————————————————
Rezerwacje pod nr tel.: 504 / 012 989 lub 91/439 54 67
www.larocca.szczecin.pl
Inspirations of the Chef
Appetizer:
* Crostini con finferli e camembert 2 pcs 29 zł
Bruschietta with camembert, fresh chanterelles, and thyme
——————————————————————————————————————-
Soup:
* Crema di finferli freschi con verdure 250 ml 29zł
Cream of fresh chanterelles served with toast
Main course:
* Controfiletto di pesce al burro 450g 69zł
CATFISH FILLET baked under Parmesan crumble, with fresh chanterelles and baby spinach served on butter sauce and baked potatoes
*Pizza bianca con finferli 30cm 47 zł
PIZZA on white sauce with goat cheese, fresh chanterelles, red onion and thyme
*FISH OR SEA FOOD GULASH in lightly spicy tomato sauce served with focaccia (shrimps 8/12 1pc. Shrimps 16/20 2 pc. Mussels in a shell 10 pc. Newzealandermussels 2pc.,squid, cod)
500 gr 169 zł
————————————————————
Booking by phone: 504 / 012 989 lub 91/439 54 67
www.larocca.szczecin.pl