INSPIRACJE SZEFA KUCHNI

Inspiracje Szefa Kuchni

Przystawka:

*Crostini con finferli e camembert                               2 szt.               23 zł

Bruschietta z camembertem, świeżymi kurkami i tymiankiem               

—————————————————————————————————————————————-

   Zupa:

*Crema di finferli freschi con verdure                          250 ml     25zł

Krem ze świeżych kurek z warzywami serwowany z grzanką

 

Dania:

* Controfiletto di pesce al burro                                  450g         69zł

FILET Z RYBY  ZĘBACZ pieczony pod kruszonką z parmezanu z dodatkiem świeżych kurek i szpinaku baby podany na sosie maślanym z opiekanymi ziemniakami

 

*Pizza bianca con finferli                                          30cm        39 zł

PIZZA na białym sosie z kozim serem, świeżymi kurkami, czerwoną cebulą i tymiankiem

 

 

*MIX RYB I OWOCOW MORZA                      w lekko pikantnym sosie pomidorowym serwowany z focaccią

(krewetki 8/12 1 szt, krewetki 16/20 2 szt, małże w skorupie 10 szt,             małże nowozelandzkie 2 szt, kalmar, dorsz)                                                                 

500 gr 130 zł

 

————————————————————

Rezerwacje pod nr tel.: 504 / 012 989 lub 91/439 54 67

www.larocca.szczecin.pl

 

Inspirations of the Chef

Appetizer:

* Crostini con finferli e camembert                              2 pcs        23 zł

Bruschietta with camembert, fresh chanterelles, and thyme      

—————————————————————————————————————————————-

Soup:

* Crema di finferli freschi con verdure                          250 ml      25zł

Cream of fresh chanterelles with vegetables, served with toast

 

Main course:

* Controfiletto di pesce al burro                                  450g        69zł

CATFISH FILLET baked under Parmesan crumble, with fresh chanterelles and baby spinach served on butter sauce and baked potatoes

 

*Pizza bianca con finferli                                          30cm        39 zł

PIZZA on white sauce with goat cheese, fresh chanterelles, red onion and thyme

 

 

*FISH OR SEA FOOD GULASH                                               in lightly spicy tomato sauce served with focaccia                                              (shrimps 8/12 1pc. Shrimps 16/20 2 pc. Mussels in a shell 10 pc. Newzealandermussels 2pc.,squid, cod)

500 gr 130 zł

 

————————————————————

               Booking by phone: 504 / 012 989 lub 91/439 54 67

www.larocca.szczecin.pl