# |
Danie |
Ilość |
Cena |
---|---|---|---|
1. | FOUNDANT CZEKOLADOWYlava cake z gałką lodów waniliowych i musem malinowym | g | 26,00zł |
2. | PANNA COTTAOryginalny włoski deser pochodzący z północnych Włoch / Original Italian dessert. | 200g | 25,00zł |
3. | TIRAMISUTradycyjny włoski deser na bazie sera mascarpone. / Traditional Italian dessert based on mascarpone cheese | 150g | 25,00zł |
4. | GELATO AL LAMPONE3 gałki lodów waniliowych z gorącymi malinami. / 3 scoops of ice cream with hot raspberries | 200g | 25,00zł |
5. | LODOWE AFFOGATOPołączenie espresso i lodów waniliowych podanych z polewą toffi / Vanilla ice cream with espresso and toffi glaze | 100g | 25,00zł |
1
FOUNDANT CZEKOLADOWY
lava cake z gałką lodów waniliowych i musem malinowym
Ilość
g
Cena
26,00
2
PANNA COTTA
Oryginalny włoski deser pochodzący z północnych Włoch / Original Italian dessert.
(alergeny: śmietana)
Ilość
200g
Cena
25,00
3
TIRAMISU
Tradycyjny włoski deser na bazie sera mascarpone. / Traditional Italian dessert based on mascarpone cheese
(alergeny: ser, śmietana)
Ilość
150g
Cena
25,00
4
GELATO AL LAMPONE
3 gałki lodów waniliowych z gorącymi malinami. / 3 scoops of ice cream with hot raspberries
(alergeny: śmietana)
Ilość
200g
Cena
25,00
5
LODOWE AFFOGATO
Połączenie espresso i lodów waniliowych podanych z polewą toffi / Vanilla ice cream with espresso and toffi glaze
(alergeny: śmietana)
Ilość
100g
Cena
25,00