#

Danie

Ilość

Cena

1.

INVOLTINI DI FILETTO DI MAIALE CON PANCETTA

Polędwiczki wieprzowe zawijane w boczku podane na sosie kurkowym z włoskimi gnocchi i sałatką ze świeżych warzyw. / Pork loin wrapped in bacon, served in chanterelle sauce with Italian gnocchi and fresh vegetable salad
(alergeny: śmietana, mąka, masło)

550g

47zł

2.

BURGER PO WŁOSKU Z WOŁOWINĄ ANGUS

Burger po włosku serwowany z Wołowiną Angus z zielonym pesto podany z frytkami stekowymi ( 200 gr wołowiny mozzarella szynka prosciutto crudo pomidor mix sałat pesto majonez) serwowany z porcja frytek stekowych
(alergeny: mąka, ser)

500g

39zł

3.

BISTECCA DI MANZO ALLA GRIGLIA

Grillowany stek z polędwicy wołowej podany z opiekanymi ziemniakami, sałatką ze świeżych warzyw i jednym sosem do wyboru: kurkowy, gorgonzola i pieprzowy. / Grilled beef loin steak with roasted potatoes, fresh vegetable salad and with one sauce to choose from: chantrelle sauce, gorgonzola sauce, pepper sauce
(alergeny: masło, śmietana, mąka)

600g

95zł

4.

PETTO DI POLLO AL. FUNGHI

Pierś z kurczaka w sosie grzybowym podana z włoskimi kopytkami i sałatką ze świeżych warzyw. / Chicken breast in mushroom sauce with Italian gnocchi and fresh vegetable salad
(alergeny: mąka, śmietana)

550g

36,00zł

5.

PETTO DI POLLO ALLA CAPRI

Pierś z kurczaka zapiekana z pomidorem i mozzarellą podana z pieczonymi ziemniakami i sałatką ze świeżych warzyw. / Grilled chicken breast baked with tamto and mozzarella cheese, served with boiled potatoes and fresh vegetable salad
(alergeny: ser)

550g

36,00zł

6.

UCZTA MIĘSNA DLA DWÓCH OSÓB / MEAT FEAST FOR TWO

Polędwiczki wieprzowe, polędwica wołowa , pierś z kurczaka , podane z trzema sosami (sos pieprzowy, sos kurkowy, sos czosnkowy ) opiekanymi ziemniakami oraz sałatką ze świeżych warzyw / Pork loins x2, beef loin x2, chicken breast x2 served with 3 sauces (pepper sauce, chanterelle sauce, garlic sauce), roasted potatoes and fresh vegetable salad
(alergeny: masło, śmietana)

1200cm

169zł

1

INVOLTINI DI FILETTO DI MAIALE CON PANCETTA

Polędwiczki wieprzowe zawijane w boczku podane na sosie kurkowym z włoskimi gnocchi i sałatką ze świeżych warzyw. / Pork loin wrapped in bacon, served in chanterelle sauce with Italian gnocchi and fresh vegetable salad
(alergeny: śmietana, mąka, masło)

Ilość
550g

Cena
47

2

BURGER PO WŁOSKU Z WOŁOWINĄ ANGUS

Burger po włosku serwowany z Wołowiną Angus z zielonym pesto podany z frytkami stekowymi ( 200 gr wołowiny mozzarella szynka prosciutto crudo pomidor mix sałat pesto majonez) serwowany z porcja frytek stekowych
(alergeny: mąka, ser)

Ilość
500g

Cena
39

3

BISTECCA DI MANZO ALLA GRIGLIA

Grillowany stek z polędwicy wołowej podany z opiekanymi ziemniakami, sałatką ze świeżych warzyw i jednym sosem do wyboru: kurkowy, gorgonzola i pieprzowy. / Grilled beef loin steak with roasted potatoes, fresh vegetable salad and with one sauce to choose from: chantrelle sauce, gorgonzola sauce, pepper sauce
(alergeny: masło, śmietana, mąka)

Ilość
600g

Cena
95

4

PETTO DI POLLO AL. FUNGHI

Pierś z kurczaka w sosie grzybowym podana z włoskimi kopytkami i sałatką ze świeżych warzyw. / Chicken breast in mushroom sauce with Italian gnocchi and fresh vegetable salad
(alergeny: mąka, śmietana)

Ilość
550g

Cena
36,00

5

PETTO DI POLLO ALLA CAPRI

Pierś z kurczaka zapiekana z pomidorem i mozzarellą podana z pieczonymi ziemniakami i sałatką ze świeżych warzyw. / Grilled chicken breast baked with tamto and mozzarella cheese, served with boiled potatoes and fresh vegetable salad
(alergeny: ser)

Ilość
550g

Cena
36,00

6

UCZTA MIĘSNA DLA DWÓCH OSÓB / MEAT FEAST FOR TWO

Polędwiczki wieprzowe, polędwica wołowa , pierś z kurczaka , podane z trzema sosami (sos pieprzowy, sos kurkowy, sos czosnkowy ) opiekanymi ziemniakami oraz sałatką ze świeżych warzyw / Pork loins x2, beef loin x2, chicken breast x2 served with 3 sauces (pepper sauce, chanterelle sauce, garlic sauce), roasted potatoes and fresh vegetable salad
(alergeny: masło, śmietana)

Ilość
1200cm

Cena
169