Kulinarne inspiracje Szefa Kuchni

SZPARAGI w Ristorante La Rocca

Przystawka:
*Bruschetta Asparagi z sosem holenderskim i szparagami 4 szt. 19 zł

Zupa:
*Creme di Asparagi 200 ml 19 zł
Krem ze świeżych szparagów podany z grzankami
Dania:
*Asparago do Vovo 300g 26 zł
Świeże szparagi na maśle z jajkiem poszetowym podane na sosie holenderskim

*Filetto di Asparago 500 g 38 zł
Pierś z kurczaka faszerowana świeżymi szparagami na sosie holenderskim podana z włoskimi gnocchi

*Spaghetti Asparagi 450g 32 zł
Spaghetti aglio-olio ze świeżymi szparagami, szynką prosciutto crudo pomidorkami koktajlowymi ,z płatkami parmezanu

*Pesce con Asparagi
Pieczony Łosoś w pergaminie ze świeżymi szparagami z sosem cytrynowym podany z gratin ziemniaczanym 500g 49zł

————————————————————
Rezerwacje pod nr tel.: 504 / 012 989 lub 91/439 54 67
www.larocca.szczecin.pl
—————————————————————————————————————

Asparagus in Ristorante La Rocca

Appetizer:
*Bruschetta Asparagi with hollandaise sauce and asparagus 4 pcs. 19zł
Soup:
*Creme di Asparagi 200 ml 19 zł
Cream of fresh asparagus served with croutons
Maincourse:
*Asparago do Vovo 300g 26 zł
Grilled asparagus with poet egg served on a hollandaisesauce

*Filetto di Asparago 500 g 38 zł
Chicken breast stuffed with fresh asparagus in Hollandaise sauce, served with Italian gnocchi

*Spaghetti Asparagi 450g 32 zł
Spaghetti aglio-olio with fresh asparagus, prosciutto hamcrudo, cherrytomatoes, with parmesanflakes

*Pesce con Asparagi 500g 49zł
Baked Salmon in parchment with fresh asparagus with lemonsauce, served with potatogratin
————————————————————