Kulinarne inspiracje Szefa Kuchni

ŚWIEŻE GRZYBY

w Ristorante La Rocca

 

PRZYSTAWKA:
* CROSTINI MISTI                               4 szt.                        19,00 zł   włoskie grzanki podane z grzybowym frikasse (*)

 


MAKARON:

*Świeży MAKARON PAPPARDELLE z Borowikami                        i pastą truflową  otulony płatkami parmezanu  450g               44,00 zł

 

RISOTTO:

* RISOTTO  z Podgrzybkami  i serem gorgonzola                   otulone płatkami parmezanu                            450g                  39,00 zł

 

DANIA :

* GICZ JAGNIĘCA w sosie grzybowym       550g        59,00 zł                     podana na szpinaku  z włoskimi kopytkami                                               

*PIECZONY FILET Z LABRAKSA    550g    54,00 zł                        w grzybowym frikasse  (*)                                                                   podany z sałatką ze świeżych warzyw

—————————————————————————————–

(*) grzybowe frikasse – brunatna pieczarka, boczniak duszone w śmietanie, cebuli, czosnku

———————————————————————————————————————————–

REZERWACJE POD NR.TEL: 504/012-989 LUB  91/439-54-67
WWW.LAROCCA.SZCZECIN.PL