Kulinarne inspiracje Szefa Kuchni

    

        ŚWIEŻE KURKI

PRZYSTAWKA I ZUPA:

 *BRUSCHIETTA z kurkami               4 szt             19,00 zł   serem brie i tymiankiem podana na rucoli

 * CHŁODNIK Z BOTWINKI                               250 ml             16,00 zł

o dostępność zapytaj obsługę

 DANIA:

* Pappardele na oliwie ze swieżymi kurkami   

kozim serem, czosnkiem,  i natką  pietruszki    450 gr                39,00 zł   

* Pizza bianca z kurkami           30 cm                32,00 zł                                       szalotkami, swieżym rozmarynem, rucolą i kozim serem

 * Rib Eye Stek z antrykotu w ziołach i czosnku

 z sosem z czerwonego wina podany ze świeżymi  kurkami  duszonymi z szalotkami  serwowany z  opiekanymi ziemniakami 550 gr    82,00 zł

 —————————————————————————————–

REZERWACJE POD NR.TEL: 504/012-989 LUB  91/439-54-67
WWW.LAROCCA.SZCZECIN.PL

 FRESH  CHANTERELLES

STARTER  AND SOUP:

 *BRUSCHIETTA with chanterelles       4 ps            19,00 zł   briecheese and thyme

 * COLD BEET SOUP                                                250 ml             16,00 zł

ask about availability

 DISHES:

* Pappardele on olive oil with fresh chanterelles   

garlic, parsley and goat cheese                          450 gr               39,00 zł   

* Pizza Bianca with fresh chanterelles  30 cm       32,00 zł                                       shallts, fresh rosemary and goat cheese

 * Rib Eye Stek  entrecote with herbs and garlic

 with red wine sauce, fresh chanterelles, shallots served with roasted potatoes                                                               550 gr         82,00 zł

 

*Małże Nowozelandzkie – 6 szt – na oliwie z czosnkiem   37,00 zł

*Pikantny mix Owoców morza po wenecku lub w pomidorach . Możliwa wersja dla dwojga
500 gr 79,00 zł dla jednej osoby 900 gr 158,00 dla dwóch osób