Kulinarne inspiracje Szefa Kuchni

INSPIRACJE SZEFA KUCHNI

PRZYSTAWKI I ZUPA:

* Bruschietta  z krewetkami                               4 szt         19,00 zł

* Małże  Nowozelandzkie                             6 szt          37,00                                                                                             zapiekane w piecu z parmezanem

*Krem z brokułów                                           200 ml         19,00 zł                                                                                            podany z tartym jajkiem i czarnym sezamem oraz pieczywem

DANIA:

* Żeberka pieczone w sosie własnym             600 g  43,00 zł                                                                                                podane z gotowanymi ziemniakami  i małą sałatką 

 

 *Saltimbocca alla Romana polędwiczki  wieprzowe     600 g    43,00 zł                                                      duszone z szałwią i szynką parmeńską w sosie własnym podane z gotowanymi ziemniakami i małą sałatką

 

*Kalmar   tuba                                                                                500 g  39,00 zł                                                                 faszerowany ryżem i krewetkami koktajlowymi podany na sosie pomidorowym z małą sałatką

REZERWACJE POD NR.TEL: 504/012-989 LUB  91/439-54-67
WWW.LAROCCA.SZCZECIN.PL

—————————————————————————————————

Zyczymy smacznego:)