Kulinarne inspiracje Szefa Kuchni

INSPIRACJE SZEFA KUCHNI

PRZYSTAWKI I SAŁATKA
* Bruschietta z salsą z mozzarelli, pomidora i świeżej bazylii na oliwie 4 szt 19,00 zł
*Bakłażan zapiekany z ricottą, suszonymi pomidorami i szynką parmeńską oraz parmezanem 200 g 16,00 zł
*Sałatka z kalmarami w cieście i krewetkami 16/20 (3 szt) w sosie słodko-pikantnym 450 g 35,00 zł

DANIA
* Polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowo-musztardowym podane z włoskimi kopytkami oraz sałatką ze świeżych warzyw 550 g 43,00 zł

*Pappardella z małżami w sosie pomidorowym 250 g 39,00 zł

*Łosoś zapiekany z owocami morza w sosie pomidorowym podany z frytkami z batatów 550 g 44,00 zł———————————————————————————————————————————– REZERWACJE POD NR.TEL: 504/012-989 LUB 91/439-54-67
WWW.LAROCCA.SZCZECIN.PL

CHEF INSPIRATIONS

STARTERS AND SALAD
* Bruschiettawith mozzarella, tamato and freshbasil salsa in oliveoil 4 pcs 19,00 zł
*Bakedaberginewith ricotta, sun-driedtomato and Param ham and parmesancheese 200 g 16,00 zł
*Saladwith calmari in batter and shrimp 16/20 (3 szt)in sweet and soursauce 450 g 35,00 zł

MAIN COURSES
*Porktenderlion in a cream-mustardsauceservd with Italianpotatodumplings and freshvegetablessalad. 550 g 43,00 zł
*Pappardellawith clamsin tomatosauce 250 g 39,00 zł

*Salmonbaked with seafood
in tomatosauceserved with sweetpotatofries 550 g 44,00 zł