Kulinarne inspiracje Szefa Kuchni
Inspiracje Szefa Kuchni
Przystawka – Zupa:
* Bruschetta con salsa di zucca 2 szt 32 zł
BRUSCHETTA z salsą z dyni, kozim serem i świeżymi ziołami
* Crema di zucca 250ml 35 zł
KREM Z DYNI z imbirem i mlekiem kokosowym serwowany z pikantną gruszką
—————————————————————————————————————————————-
Dania:
* Filetto di anatra alla pechinese 450g 69 zł
FILET Z KACZKI PEKIN serwowany z włoskimi gnocchi oraz z puree z dyni
* Ravioli di zucca 400g 49 zł
RAVIOLI Z DYNIĄ i prażonymi pestkami dyni w sosie dyniowo-szpinakowym
*Wellington al. Salmone 450g 76 zł
ŁOSOŚ a’la WELLINGTON serwowany z puree z dyni oraz z bakłażanem i dynią
* Pizza alla zucca 30cm 52 zł
PIZZA na bazie pesto z mozzarellą, kozim serem, pieczoną dynią i gruszką z dodatkiem orzechów
*MIX RYB I OWOCÓW MORZA
w lekko pikantnym sosie pomidorowym serwowany z włoskim foccacia
(krewetki 8/12 2 szt, krewetki 16/20 4 szt, małże w skorupie 14 szt, małże nowozelandzkie 2 szt, kalmar grill, dorsz) 500 gr -189 zł
Rezerwacje pod nr tel.: 504 / 012 989 lub 91/439 54 67 www.larocca.szczecin.pl
Inspirations of the Chef
Appetizers:
* Bruschetta con salsa di zucca 2 pcs 32 zł
BRUSCHETTA with pumpkin salsa, goat cheese and fresh herbs
* Crema di zucca e patate dolci 250ml 35 zł
PUMPKIN CREAM with ginger and coconut milk served with spicy pear
Main course:
* Filetto di anatra alla pechinese 450g 69 zł
PEKIN DUCK FILLET on pumpkin sauce served with italian gnocchi
* Ravioli di zucca 400g 49 zł
RAVIOLI WITH PUMPKIN and roasted pumpkin seeds in pumpkin and spinach sauce
*Wellington al. Salmon 450g 76 zł
SALMON a la WELLINGTON served with pumpkin puree, eggplant and pumpkin
* Pizza alla zucca 30cm 52 zł
PIZZA based on pesto with mozzarella, goat cheese, baked pumpkin and pear with nuts
_________________________________________________
*FISH OR SEA FOOD GULASH 500 gr PLN 189 in lightly spicy tomato sauce served with foccacia (shrimps 8/12 2pc. Shrimps 16/20 4 pc. Mussels in a shell 14 pc. Newzealandermussels 2pc. Grilled squid, cod)